Netherlands | International Sales Manager

Ben jij die pro-actieve

INTERNATIONAL SALES MANAGER

die een bijdrage kan en wil leveren aan ons succes? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Ter versterking van ons team binnen de business unit Feed Additives zijn wij op zoek naar een International Sales Manager.

Wat kan je van de functie verwachten?

In deze zeer dynamische functie ga je acteren als een resultaatgerichte internationale salesmanager van hoogwaardige grondstoffen en diervoederadditieven aan de mengvoeder- en premix industrie. Na een uitgebreide kennismaking met de verschillende afdelingen en producten van Orffa, word je verantwoordelijk voor een aantal buitenlandse markten waarbij je jouw eigen netwerk gaat opzetten, onderhouden en uitbouwen.

Uiteraard zorg je er op een pro-actieve wijze voor dat je op de hoogte bent van de nieuwste ontwikkelingen in jouw buitenlandse markten, zodat dit een positieve bijdrage zal leveren aan jouw verkoopactiviteiten.

Wat verwachten wij van jou?

Om succesvol te zijn in deze functie, is het vanzelfsprekend dat je communicatief en contactueel sterk bent. Het is verder belangrijk dat je zelfstandig wilt en kunt opereren, maar dat je in teamverband wilt scoren. Gezien de complexiteit in andere landen kun je je makkelijk aanpassen aan andere culturen en weet je acties om te zetten in successen. Vanwege het internationale karakter beheers je de Engelse taal goed in zowel woord als geschrift.

Naast het feit dat je 15-25% van je tijd de buitenlandse markten en/of beurzen bezoekt, breng je het merendeel van de tijd door op ons kantoor in Werkendam. Hier onderhoudt je goede relaties met de verschillende afdelingen, waaronder Logistiek en de Financiële administratie, zodat je altijd op de hoogte bent van de laatste status rondom jouw klanten.

Wat bieden wij jou?

Orffa biedt een uitdagende functie voor zowel ervaren als minder ervaren commerciële talenten, waarin je veel ruimte krijgt voor eigen inbreng en initiatief. Je krijgt volop de vrijheid om jezelf op een professionele manier in een dynamische markt te ontwikkelen. Het sales team van de business unit Feed Additives bestaat op dit moment uit 13 personen, die tevens nauw samenwerken met de afdeling Inkoop vanwege de snel veranderende marktomstandigheden. Afhankelijk van leeftijd en ervaring, bieden we een passend salaris, inclusief een premievrij pensioen en 29 vakantiedagen (o.b.v. fulltime dienstverband) om in balans te blijven. Orffa is een solide en gerenommeerd bedrijf met een geoliede organisatie rondom het verkoopproces.

Tijd voor actie!

Voor informatie over de functie en de organisatie kan je contact opnemen met Maarten Breukink: +31 183 44 77 44. Je sollicitatiebrief en Curriculum Vitae kan je mailen naar hr@orffa.com o.v.v. “Sollicitatie International Sales Manager”

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

© 2020 Orffa • DisclaimerPrivacy statement