Netherlands | Medewerker binnendienst

Ter aanvulling op het huidige team, zijn we voor onze Logistieke afdeling op zoek naar een

Medewerker binnendienst

Wat ga je doen?

In deze functie ben je medeverantwoordelijk voor het gehele logistieke proces rondom onze producten, variërend van het invoeren van orders, het regelen van transporten, het opstellen van documentatie tot en met de aflevering bij de klant. Je bent het aanspreekpunt voor diverse partijen en treedt coördinerend op ten behoeve van een spoedige en nauwkeurige expeditie.

Wie ben jij?

Om succesvol te zijn in deze functie ben jij van nature dienstverlenend, pro-actief, communicatief sterk, oplossingsgericht en accuraat. Verder heb je een goede mondelinge en schriftelijke kennis van zowel de Nederlandse als de Engelse taal. Beheers je nog een andere vreemde taal? Dat is geen vereiste, maar absoluut wel een pluspunt! Naast samenwerken met je directe collega’s, kun jij ook prima zelfstandig werken en pik je nieuwe dingen snel op. Gezien het gebruik van diverse systemen, is ruime ervaring met MS Office en affiniteit met ERP systemen een vereiste. De voorkeur gaat uit naar fulltime beschikbaarheid, maar 32/36 uur is bespreekbaar.

Wat kun je van Orffa verwachten?

Orffa biedt een inhoudelijk brede functie op het kantoor in Werkendam, waarin het schakelen tussen werkzaamheden en een goede communicatie centraal staan. Wij staan altijd open voor verbeteringen op onze bestaande processen en helpen je graag om jezelf tot een ware professional te ontwikkelen. Wij bieden onze medewerkers een marktconform salaris afhankelijk van ervaring en mooie secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder 29 vakantiedagen en een premievrij pensioen. Verder organiseren we een aantal leuke en gevarieerde activiteiten per jaar en werken we samen aan het succes van Orffa!

Enthousiast geworden?

Herken je jezelf in bovenstaand profiel en ben jij klaar voor deze nieuwe uitdaging? Dan kun je je sollicitatiebrief en CV sturen naar hr@orffa.com o.v.v. ‘Sollicitatie Medewerker Binnendienst’. Wil je nog wat meer informatie over de functie of de organisatie specifiek? Neem dan contact op met Bas Klijn, Logistics Manager, via telefoonnummer 0183 44 77 67.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

© 2020 Orffa • DisclaimerPrivacy statement